BT AdHome - шаблон joomla Оригами

  +40 243 215813        avpsil2015@gmail.com

il

Home You are here

    Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Ialomița,  este persoană juridică neguvernamentală, de drept privat, apolitică, fără scop lucrativ, cu patrimoniu propriu, distinct şi indivizibil. A.V.P.S. Ialomița este constituită pe principiul liberei asocieri din totalitatea vânătorilor şi pescarilor sportivi înscrişi în evidenţele sale, care aderă la  statut şi se obligă să îl respecte.  A.V.P.S. Ialomița este înscrisă în Registrul naţional sub nr. 1079/ A/ 1997  şi în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor ţinut de Judecătoria Slobozia, sub nr. 25/04.10.1997, este afiliată  la Asociaţia Generală a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din România (A.G.V.P.S.). Scopul asociaţiei constă în conservarea biodiversităţii şi protecţia faunei de interes cinegetic şi piscicol, precum şi a mediilor naturale de dezvoltare a acesteia, prin vânătoare şi pescuit recreativ-sportiv practicate în mod durabil, ca forme de odihnă activă şi de petrecere a timpului liber.

      A.V.P.S. Ialomița deține doua magazine cu specific de vânătoare şi pescuit situate In Slobozia, b-dul Matei Basarab, nr. 26, bl. D6, parter, jud. Ialomita si in Fetesti, str. Siretului ( Bara Comerciala, Piata Agroalimentara Fetesti). Aici se pot comercializa arme şi muniții de vânătoare, precum si diverse ustensile pentru pescuitul recreativ sportiv.

     Asociaţia are angajaţi un număr de 22 salariaţi: paznici de vânătoare, contabil-şef, casier şi sunt coordonaţi de către directorul acesteia. În evidenţa asociaţei sunt înscrişi un număr de 1330 de membri:

  • 950 vânători;
  • 380 pescari.

Vanatoare

A.V.P.S. Ialomita gestionează un număr de 16 fonduri cinegetice cu o suprafaţă totală de aproape 166041 ha

 

Adrese magazine

  • Slobozia, b-dul Matei Basarab, nr. 26, bl. D6, parter
  • Fetesti, str. Siretului ( Bara Comerciala, Piata Agroalimentara Fetesti)

Abonare Newsletter

Nume:
Email:
Top

Acest site Web folosește module de tip cookie. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult